H.A.A.R.P. – Wereldkaart – Voor de wereldoorlog tegen de mensheid

HAARP Holes In Heaven – Nederlands ondertiteld

Een vreemde titel, die je zeker in het Nederlands niet snel zult tegenkomen, maar die jammer genoeg waar is.

Steeds meer mensen beginnen H.A.A.R,P. te kennen. Vooral in combinatie net chemtrails – persistent jet contrails – dus zeker geen gewone contrails.  H.A.A.R.P. is een afkorting van “High-frequency Active Auroral Research Program”.

HAARP WEATHER CONTROL could be part of NWO

DEPOPULATION PLAN, here’s the science.

Alles bedoeld op oorlogvoering op ongeziene wijze te kunnen voeren. Zeer effectief zonder al te veel logistieke rompslomp en veel effectiever en bijna instant in te zetten.

FULFORD VS. HAARP


Deze video van Benjamin Fulford van jaren geleden werd niet serieus genomen, maar zeker met de dreigende oorlog tegen Syrië moet volgens mij deze technologie van strategische klimaatbeheersing niet uitgesloten worden.

Stel je voor, dat de wereldwijde protesten en alle onthullingen over de valse voorwendselen die ons door de strot geduwd worden onze politici doen besluiten om zich niet in te laten met de plannen van Obama en trawanten, dan kan op ander niveau toch nog voldoende schade aangericht worden, waar zogenaamd Moeder Natuur en haar weergoden de schuld van kunnen krijgen.

Neem daarom de oproep van Benjamin zeer serieus en doe er wat aan, wanneer je zelf beroepsmilitair, enz. bent, of mensen kent die met defensie te maken hebben.

Toen dus jaren geleden al gewaarschuwd werd door insiders en er al vragen werden gesteld aan het VS congres, werd het bewust stilgezwegen voor het grote publiek, werden mensen voor gek verklaard, thuisgehouden (doodziek) door middel van dezelfde technologie, waarmee potentiële politieke tegenstanders gemarteld kunnen worden, zonder dat er iemand fysiek hen aanraakt.

Nu de WO III zich aankondigt via de vooropgezette plannen om eerst Syrië en daarna Iran aan te vallen – “alleen”maar om de olie is het zaak de oorlog via de strategische klimaatbeheersing niet te vergeten. Dit is een veel machtiger wapen, dan alle lokale oorlogsvoering, hoe gewelddadig het er ook uit mag zien en ervaren kan worden.

En dan zie je ook, dat wij met ons allen goed in de maling worden genomen. Zelfs wanneer we zouden besluiten om alle HAARP-installaties in een keer onklaar te maken.. wat zou er dan met de ionosfeer gebeuren? Zou alles in een keer in elkaar ploffen, omdat deze dus eerst “uitgerekt” werd? En wat dan, wanneer al dat aluminium, wat hoog bovenin hangt en wat daar al als een dikke deken de aarde omhult, op dat moment dan ingedrukt wordt? Nu kun je al vaak de zon niet zien. Wat als die massa compacter wordt?

Ik ben maar een leek en zeker geen wetenschapper, maar zou dat die drie dagen duisternis kunnen worden, die al geruime tijd voorspeld wordt?

Allemaal gemijmer van mij, maar toch wil ik dit delen.

Ik zal zeker nog aanvulling op dit alles geven. Je zou er bibliotheken mee kunnen vullen. Maar het leven bestaat ( gelukkig nog) ook uit plezierige zaken en daar wil ik me nu mee bezig houden

‘HAARP’ MASSIVE TTA’s DISCOVERED on SECRET ISLAND and SEA

FLOOR Causing 2 EARTHQUAKES ???

http://www.dtic.mil/cgi-bin/GetTRDoc?AD=ADA497449

HAARP Pooned Humanity – We Are Being Exterminated – Scripted Doom

 

Advertenties

Een gedachte over “H.A.A.R.P. – Wereldkaart – Voor de wereldoorlog tegen de mensheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s